Logo Pa de Ronyo

Forn de Pa Capell

Les Borges Blanques

Pa de ronyó

Sobre Nosaltres

Des de l’any 1936 que els nostres avis van obrir el Forn Capell de les Borges Blanques, ja anem per la quarta generació que amb passió, esforç i bon treball seguim mantenint i millorant el llegat més preuat que ens van deixar els nostres avantpassats: l’autèntic Pa de Ronyó.

Pa en el qual seguim un procés d’elaboració sense presses i completament artesanal que consisteix a respectar un temps llarg de fermentació, utilització, per descomptat, de massa mare, farines de qualitat i cuit amb flama viva al forn morú de llenya de tota la vida.

El resultat final: l’autèntic pa de ronyó amb el seu bony o ronyó característic i amb la seva molla esponjosa i amb ulls grossos, crosta fina, amb un sabor intens i un període de conservació més llarg de l’habitual.

A cal Capell també fem altres tipus de pa i altres productes artesanals elaborats amb ingredients de qualitat, proximitat i de km 0: coques de recapte, de bacallà, de poma, de formatge de cabra, etc.

Des de l’any 2006 que oferim servei de cafeteria on tens la possibilitat de provar tots els nostres productes ‘in situ’ amb un tracte familiar i proper.
 
Ens hi veiem?

Què opinen els nostres clients?

Contactar Forn de Pa Roselló

Telèfon

973 14 20 03

Email

aa@aa.com

Direcció

Carrer del Carme, 19

Població

Les Borges Blanques, 25400

Scroll to Top